Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tarkoitus ja toiminta

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Siuntion asuin-, liiketoiminta- ja liikenneympäristöä mahdollisimman palvelevaksi, toimivaksi, viihtyisäksi ja turvalliseksi.

Yhdistys vaalii huolellisesti puolueettomuuden ja avoimuuden periaatetta, samoin periaatetta, että toimintaan osallistuminen on kaikille tasavertaisesti avointa ja mahdollista, taloudellisista resursseista riippumatta.

Toimintaan voi osallistua keskustelemalla ja antamalla uusia tietoja ja ehdotuksia, sekä käyttämällä omaa aikaansa ja osaamistansa yhteisön hyväksi.

Asukastyössä voi paitsi edistää tärkeitä arvoja ja toimintaa, myös laajentaa ja monipuolistaa omaa sosiaalista verkostoaan. Asukastyö tarjoaa mahdollisuuksia tutustua eri alojen asiantuntijoihin, vaikuttajiin ja päättäjiin.

Mikä kulttuuriympäristö?

"Kulttuuriympäristö on tärkeä kulttuurinen, sosiaalinen ja taloudellinen voimavara. Sillä on keskeinen merkitys ihmisten identiteetille ja viihtyvyydelle. Kulttuuriympäristö ja sen ominaispiirteet luovat alueille ja paikoille omaperäisyyttä, ovat perusta paikallisyhteisön kehitykselle sekä tarjoavat mahdollisuuksia elinkeinoelämän toiminnalle." Lainaus, lue lisää kulttuuriympäristöstä täällä.